Cene fizioterapeuta

Cenovnik

Cena fizikalne terapije je nešto oko čega naši pacijenti sigurno imaju dilemu. Koliko košta, šta ona podrazumeva i koliko će tretmana biti neophodno da se povreda , stanje ili bolest sanira su najčešća pitanja koja dobijamo.

Fizikalna terapija aparatima

Usluge fizioterapije kombinovane sa aparatima. Aparati PhysioGO renomiranog proizvođača Astar – laseroterapija, ultrazvuk, magnetoterapija, elektroterapija.

Fizikalna i kineziterapija

Kineziterapija je vrsta fizikalne terapije koja se karakteriše korišćenjem pokreta kao metode lečenja. Usluga kineziterapije kombinovano sa drugim metodama fizikalne terapije.

Pregled lekara specijaliste

Pored fizikalne terapije i rehabilitacije prilagođenje Vašim potrebama, moguće je organizovati i pregled sledećih specijalista: fizijatra, neurologa, ortopeda, dečjeg ortopeda i kardiološki pregled.

Previjanje i obrada rane

Usluga obrade, nege i previjanja rane. Sterilna i sigurna nega rana, po potrebi pacijenta i do zarastanja.

Davanje injekcija

Obavezno morate imati nalog Vašeg lekara i odobrenje za primanje injekcija u kućnim uslovima.

Kardiološka rehabilitacija

Program namenjen osobama u različitim fazama oporavka nakon infarkta srca ili neke od kardioloških intervencija.

Manuelna terapija

Manuelna terapija tretira različite uzroke i vrste bola u kičmenom stubu, meka tkiva i koštane strukture. Mobilizacija i manipulacija su najefikasnije tehnike manuelne terapije kojima možemo delovati na restauraciji pokreta i funkcionalnosti tela.

Neurološka rehabilitacija

Terapija deluje na ublažavanje tegoba kod bolesti kao što su: Miltipla skleroza, Parkinsonova bolest, saniranje posledica moždanog udara ili postoperativnih trauma.

Ortopedija i traumatologija

Fizikalna terapija kao vid neoperativnog lečenja i terapijska grana namenjena pripremi ili rehabilitacji od hirurških intervencija i kompleksnih povreda telesnog sistema.

Reumatska oboljenja

Terapija koja se bavi očuvanjem funkcije lokomotornog sistema. Usporava razvoj reumtaskih oboljenja i napredovanje bolesti, ublažava bol i omogućava bolju pokretljivost tela.

Zdravstveni fitness

Zdravstveni fitnes je terapeutski, funkcionalni način vežbanja koji deluje na posledice savremenog, sedentarnog načina života, kao i na zdravstvene probleme koji se loše odražavaju na kondiciju i mobilnost čoveka.

Sportska medicina

Čuvanje zdravlja ljudi koji se profesionalno ili rekreativno bave sportom, prvenstveno kroz terapiju, rehabilitaciju i prevenciju sportskih povreda.

U turbulentnom životnom okruženju, a pogotovo u situacijama visoke osetljivosti kao što su različite bolesti i stanja cena usluge je jako bitna.

Sa druge strane jako je bitan odnos cene i kavileteta odredjene usluge koju možete dobiti.

 

Koliko košta fizikalna terpaija?

Cene fizikalnih terapija se formiraju na osnovu više faktora. Uvek polazimo od toga da je svaka naša terapija isključivo individualna, dakle kod nas ne može da se desi da radimo tri ili četiri pacijenta istovremeno. Samim tim logičan sled okolnosti je da smo usresređeni samo na Vas i na Vaš oporavak.

Iako mnogi pacijenti ne razmišljaju o ovom načinu pristupa i njegovim benefitima želeli bismo da Vam skrenemo pažnju da je individualna terapija mnogo JEFTINIJA od grupne ako to sagledate na pravi način. Pođite od toga da jedan terapeut ne može podjednako kvalitetno da se posveti pacijentima u grupi.

Naš koncept rada je dolazak na Vašu adresu. Ako bismo sagledali koliko Vam vremena uštedimo time, sigurno biste rekli da smo najjeftiniji. Pod pretpostavkom da imate problema sa kretanjem, minimalno što treba treba da uradite je da se prevezete od kuće do ambulatne za rehabilitaciju.

Obzirom da Vi ne možete da vozite – prinuđeni ste da platite taksi, što u oba smera može nekad da košta koliko i jedna terapija. Samim tim bespotrebno se izlažete troškovima prevoza, bespotrebnom stresu i brojnim fizičkim ograničenjima kao što su stepenice, ivičnjaci i dovodite u rizik vaše već narušeno zdravstveno stanje.

 

Od čega zavisi cena fizikalne terapije?

Cena fizikalne terapije takođe može varirati i zbog upotrebe različitih aparata i kombinovanih tehnika rehabilitacije. Na praktičnom primeru ortopedske povrede probaćemo da Vam pojasnimo formiranje cene pojedinačne terapije.

Često u saniranju povreda moramo da upotrebimo više fizikalnih agenasa kao što su magnetoterapija, laseroterapija, elektroterapija i ultrazvučna terapija. Primetili smo da je česta praksa da se terapije naplaćuju odvojeno, što kod nas nije slučaj.

Svaku terapiju ćete dobiti uvek po istoj ceni bez obzira koliko nam je vremena za to neophodno. Pored osnovnih terapijskih modaliteta posedujemo i mobilne napredne terapijske modalitete u vidu ShockWave terapije i Radiofrekfentne TECAR ili INDIBA terapije. Želeli bismo da Vam napomenemo da ćemo u jednom dolasku na Vašu adresu ove terapije naplatiti sa popustom od 50 %.

U terapijskim procedurama je i neizostavna Kineziterapija odbosno terapija vežbanjem koja po redosledu dolazi nakon Fizikalne Terapije i koju čemo takođe naplatiti  sa 50% popusta u jednom dolasku na Vašu adresu.

 

Koliko je tretmana potrebno da se stanje sanira?

Nikada se sa sigurnošću ne može reći da Vam je neophodno deset, petnest ili dvadeset terapija. Svaki pacijent je individua za sebe i zaslužuje individualnu terapiju.

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja, nedoumica vezanih za CENE i VRSTE Fizikalnih terapija i Rehabilitacionih procedura zamolio bih Vas da mi se obratite pozivom na broj 069 01 60 267