FIZIKALNA TERAPIJA U VAŠEM DOMU (BEOGRAD)

logo

Usluge

USLUGE FIZIKALNE TERAPIJE 

Često od Vas dobijamo upite za usluge fizikalne terapije u kojima niste u potpunosti sigurni koji tip naših usluga Vam je neophodan. Neretko se dešava da pacijenti koji boluju od hroničnih neuroloških bolesti padaju i tako zadobiju prelome koji su iz domena ortopedije.

Takođe, hronični kardiološki pacijenti koji žele da se posvete vežbanju sa ciljem bolje fizičke kondicije ne mogu da se odluče koja od ponuđenih usluga je za njih.

Fizikalna terapija Sučević pruža kućne usluge fizikalne terapije i rehabilitacije, terapeutske i funkcionalne vežbe u službi vašeg fizičkog zdravlja i oporavka. Višegodišnje iskustvo i visokokvalifikovan rad u svim oblastima fizikalne terapije.

PRISTUP FIZIKALNOJ TERAPIJI

Pristup fizikalnoj terapiji modifikuje se prema vašim godinama, sveukupnom zdravstvenom stanju i medicinskim nalazima. Fizioterapeut prati tempo vašeg oporavka i u skladu sa time modifikuje pristup terapiji.

VREME FIZIKALNE TERAPIJE

Vreme fizikalne terapije prilagođava se vašim obavezama, od presudne je važnosti saradnja sa fizioterapeutom i kontinuitet.

PREDNOSTI FIZIKALNE TERAPIJE U KUĆI

Prednosti patronažne fizikalne terapije je edukacija o prevenciji povreda i rad na osnaživanju i samostalnosti pacijenata. Zatim, preoperativna priprema i obuka za upotrebu pomagala, radi osnaživanja pacijenta i skraćivanja perioda rehabilitacije postoperativnom periodu.

OSTALE USLUGE FIZIKALNE TERAPIJE

Pored fizikalne terapije moguće je organizovati i preglede sledećih specijalista: fizijatra, neurologa, ortopeda, dečjeg ortopeda i kardiološki pregled. Po potrebi pacijenta vršmo usluge previjanja i obrade rane, a po uputu nadležnog lekara i davanje injekcija. Ukoliko smatrate da ste kandidat za neku vrstu fizikalne terapije, za više informacija i dogovore, molim vas da me kontaktirate.

LOKACIJE I CENE USLUGA FIZIKALNE TERAPIJE

U cenovniku su istaknute cene fizikalne terapije u kući po terminu. Molim vas da obratite pažnju na mapu grada – oblasti Beograda u kojima pružamo fizikalne terapije u kući. Cene usluga zavise i od lokacije na kojoj se nalazite. 

Za cene kombinovanih terapija i individualnih pregleda, molim Vas da mi se obratite putem kontakt forme. Ili pozivon na 069 01 60 267.

Želimo da Vam napomenemo da su sve konsultacije putem telefona, email-a, društvenih mreža popuno BESPLATNE.

Možete nam poslati i svoju medicinsku dokumentaciju, te nakon pregleda iste Vam možemo odgovoriti i zajedno proceniti šta je najbolje za Vaše zdravlje.

 

 

Fgym - saradnik fizioterapeuta Nikole Sucevica Tim Co- saradnik fizioterapeuta Nikole Sucevica Maximum Effect - saradnik Fizioterapeuta Nikole Sucevica Kujka- saradnik fizioterapeuta Nikole Sucevica Beograd Chiper- saradnik fizioterapeuta Nikole Sucevica Beograd Dr. Stepić - saradnik fizioterapeuta Nikole Sucevica