logo

Usluge

KATEGORIJE USLUGA FIZIKALNE TERAPIJE 

Sve kategorije usluga fizikalne terapije možete videti u padajućem meniju. Fizikalna terapija Sučević pruža kućne usluge fizikalne terapije i rehabilitacije, terapeutske i funkcionalne vežbe u službi vašeg fizičkog zdravlja i oporavka. Višegodišnje iskustvo i visokokvalifikovan rad u svim oblastima fizikalne terapije. Pristup terapiji modifikuje se prema vašim godinama, sveukupnom zdravstvenom stanju i medicinskim nalazima. Fizioterapeut prati tempo vašeg oporavka i u skladu sa time modifikuje pristup terapiji. Vreme fizikalne terapije prilagođava se vašim obavezama, od presudne je važnosti saradnja sa fizioterapeutom i kontinuitet. Prednost patronažne fizikalne terapije je edukacija o prevenciji povreda i rad na osnaživanju i samostalnosti pacijenata. Zatim, preoperativna priprema i obuka za upotrebu pomagala, radi osnaživanja pacijenta i skraćivanja perioda rehabilitacije postoperativnom periodu.

Ostale usluge

Pored fizikalne terapije moguće je organizovati i preglede sledećih specijalista: fizijatra, neurologa, ortopeda, dečjeg ortopeda i kardiološki pregled. Po potrebi pacijenta vršmo usluge previjanja i obrade rane, a po uputu nadležnog lekara i davanje injekcija. Ukoliko smatrate da ste kandidat za neku vrstu fizikalne terapije, za više informacija i dogovore, molim vas da me kontaktirate.

Lokacije i cene

U cenovniku su istaknute cene fizikalne terapije u kući po terminu. Molim vas da obratite pažnju na mapu grada – oblasti Beograda u kojima pružamo fizikalne terapije u kući. Cene usluga zavise i od lokacije na kojoj se nalazite. Sve kategorije usluga možete videti u padajućem meniju. 

Za cene kombinovanih terapija i individualnih pregleda, molim Vas da mi se obratite putem kontakt forme.

Pin It on Pinterest

Share This