FIZIKALNA TERAPIJA U VAŠEM DOMU (BEOGRAD)

logo

Recenzije

Miloš Maksimović

Miloš Maksimović
TV voditelj

Naša ćerka Jovana nedavno je imala operaciju kolena. Za Nikolu smo čuli zahvaljujući preporuci prijatelja i oduševili se opcijom kućne posete. Kod rekonvalescenta je nakon operacije bio prisutan ogroman strah i prilikom obavljanja najjednostavnijih radnji, u tom smislu su Nikolina uloga i stručnost bili nemerljivo važni za Jovanin uspešan oporavak. Njegov odnos prema poslu i posvećenost su zaista za svaku pohvalu.(Miloš Maksimović, TV voditelj)


Dr. Zoran Paunovic

Dr. Zoran Paunović
Spec. dečje ortopedije

Dugo godina sam trpeo bolove u donjem delu leđa i kukovima. Nakon konsultacija sa lekarima specijalistima, složili su se da je osnovni problem koksartroza te da je neophodna totalna artroplastika, tj. endoproteza kuka na oba zgloba istovremeno.  Nikola je ceo rehabilitacioni program sam napravio i sproveo ga gotovo bezbolno, tako da sam se za mesec dana vratio svakodnevnim aktivnostima. Rado ga preporučujem svima jer znam da su u dobrim rukama. (dr Zoran Paunović)


Momčilo Mirić

Momčilo Mirić
Izvršni direktori i osnivač - Tim.Co

Ljubav sa kojom radi svoj posao, odgovornost i tako neophodna upornost čine čuda u procesu rehabilitacije starijih pacijenata. Koliko god moja majka Vera bila uporna u padanju i lomljenju kostiju (četiri puta u šest godina, jedanput kuk, i leva i desna ruka po jedanput), toliko je Nikola uvek imao strpljenja, volje i nadasve vere, u moju Veru, koja se svaki put za neverovatnih tridesetak dana u potpunosti rehabilitovala. (Momčilo Mirić, izvršni direktor i osnivač firme Tim.Co)


VIDI JOŠ RECENZIJA
Fgym - saradnik fizioterapeuta Nikole Sucevica Tim Co- saradnik fizioterapeuta Nikole Sucevica Maximum Effect - saradnik Fizioterapeuta Nikole Sucevica Kujka- saradnik fizioterapeuta Nikole Sucevica Beograd Chiper- saradnik fizioterapeuta Nikole Sucevica Beograd Dr. Stepić - saradnik fizioterapeuta Nikole Sucevica