FIZIKALNA TERAPIJA U VAŠEM DOMU (BEOGRAD)

logo

FIZIKALNA TERAPIJA U KUĆI

Fizikalna terapija u kući - Glavni benefiti:

Fizikalna terapija u kući vam omogućuje brži i lakši oporavak. Kućna poseta fizioterapeuta ima mnogo prednosti, u nastavku ćemo navesti 6 glavnih razloga zbog kojih treba da se odlučite da nas pozovete.

 

 

 

Udobnost Vašeg doma

 • Osim što je od nemerljivog značaja za starije i slabo pokretne osobe, usluge fizikalne terapije u kući su neophodne i pacijentima koji su u procesu oporavka od neke hirurške intervencije. Jednostavno rečeno: ne morate da izlazite na kišu/sneg, nema prevoza i troškova taksija.

 

 • Fizikalna terapija u udobnosti Vašeg doma Vam omogućava da se potpuno fokusirate na terapiju i proces oporavka.

 

100% Individualni pristup

 • Vaš terapeut radi sa Vama jedan na jedan. Osim plana fizikalne terapije koji je kreiran ciljano za Vas, ovo Vam garantuje potpunu privatnost i posvećenosti fizioterapeuta, u propisanom trajanju terapije. Za samog fizioterapeuta nema nervoze – jer drugi pacijenti čekaju, i nema administrativne distrakcije.

 

 • Klijenti koji koriste usluge fizikalne terapije u kući generalno osećaju da dobijaju adekvatniju terapiju od one u medicinskim centrima.

 

Nema čekaonice

 • Gradski prevoz i bolničke čekaonice su izvor nepredvidivih situacija, stresa, a i prehlada/virusa. Fizikalna terapija u kući omogućava Vašim bližnjima da budu prisutni, edukuju se kako da Vam pomognu i upućeni su u svaki aspekt terapije, rehabilitacije i Vašeg napretka.

 

Efekti su bolji

 • Medicinska studija iz 2016. godine dokazala je da je fizikalna terapija kod kuće efektnija od one koju možete dobiti u bolnici ili domu zdravlja. Rezultati su posebno istakli uspešnost primene fizioterapije u kući kod težih zdravstvenih stanja koja zahtevaju dugotrajno lečenje.
 • Anketa u istoj studiji pokazala je da su pacijenti doživeli tretmane fizikalne terapije u kući kao fizički intenzivnije i pouzdanije - u smislu rezultata.

 

Funkcionalnost

 • Kada fizioterapeut radi sa klijentom u njegovom životnom prostoru, pokreti, stimulacije i terapeutske vežbe su usmereni na funkcionalnost pacijenta. Ovo vam možda deluje kao beznačajna stavka, ali prevencija povreda, osamostaljivanje i vraćanje pacijenta njegovim svakodnevnim rutinama u poznatoj okolini, su ‘pola zdravlja’.

 

Manje je više

 • Pokazalo se da svakodnevna paralelna primena više sličnih metoda fizioterapije ima manje efekta, nego sukcesivna primena po 1 – 2 procedure. Fizikalna terapija u kući svodi se na čistu veštinu, kliničko iskustvo i znanje Vašeg fizioterapeuta.

 

 • Na pomagala i aparate koje može poneti sa sobom u torbi ili automobilu. Vaš fizioterapeut modifikuje pristup terapije u skladu sa Vašim oporavkom, radi praćenja i održavanja optimalnih rezultata terapije.

 

KOJI JE CILJ POSETE  FIZIOTERAPEUTA?

Benefiti fizikalne terapije i vežbanja u kući su brojni. Ono što je potrebno da se postignu rezultati jesu:

 • Kontinuitet
 • Posvećenost terapiji

 

Pored fizikalne terapije i rehabilitacije u kući, prilagođene Vašim potrebama, moguće je organizovati i pregled sledećih specijalista: fizijatra, neurologa, ortopeda, dečjeg ortopeda i kardiološki pregled.

 

Ukoliko mislite da ste kandidat za fizikalnu terapiju, ne oklevajte da mi se obratite. Molim Vas da obratite pažnju na oblasti grada u kojima pružam usluge fizikalne terapije u kući.

Sve infomacije o popustima i pogodnostima mojih usluga pratite na blogu i društvenim mrežama.

Fgym - saradnik fizioterapeuta Nikole Sucevica Tim Co- saradnik fizioterapeuta Nikole Sucevica Maximum Effect - saradnik Fizioterapeuta Nikole Sucevica Kujka- saradnik fizioterapeuta Nikole Sucevica Beograd Chiper- saradnik fizioterapeuta Nikole Sucevica Beograd Dr. Stepić - saradnik fizioterapeuta Nikole Sucevica
 

Da li vam je ovaj članak pomogao?

Ukoliko smatrate da je koristan podelite ga sa prijateljima kako bi i njima neko pomogao.