FIZIKALNA TERAPIJA U VAŠEM DOMU (BEOGRAD)

logo

Biografija

BIOGRAFIJA NIKOLA SUČEVIĆ

Srednju medicinsku školu završava 2005. godine. Iste godine stažira na Institutu za reumatologiju u Beogradu.

Studije za strukovnog fizioterapeuta na Visokoj medicinskoj školi u Beogradu završava 2009. godine, diplomskim radom na temu: „Uloga ortoza u posttraumatskoj rehabilitaciji’’ (ocena 10).

Postdiplomske studije na Medicinskom fakultetu, Univerziteta u Beogradu, završava 2012. godine (prosečna ocena 9,40), radom na temu „Funkcionalna procena i rehabilitacija pacijenata sa povredom meniskusa“.

Zaposlen kao fizioterapeut u stalnom radnom odnosu Zavoda za zdravstvenu zaštitu radnika Železnica Srbije, u Beogradu, od 2006. godine.

Stručnu praksu i usavršavanje iz oblasti mišićnoskeletne i neurološke rehabilitacije kontinuirano stiče u svim renomiranim ustanovama u Beogradu, i brojnim specijalističkim ordinacijama:

  • Specijalistička ordinacija za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju „Physical“ u Beogradu
  • Specijalistička ordinacija za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju „Levjon“, specijalizovana za bolesti centralnog nervnog sistema i dečiju cerebralnu paralizu.

Usavršavanje u inostranstvu:

  • Instituto Superiore Osteopatia Milano – Institut za postdiplomske studije: Osteopatska manipulativna medicina – napredni nivo
  • Mulligan Concept Teacher Association: Mulligan Manual therapy A i B – manuelna terapija – mobilizacione tehnike kičmenog stuba i perifernih zglobova.
  • Međunarodni Institut za neurorehabilitaciju: PNF – I, II, i III stepen.
  • IBITA – International Instructors Training Association – Bobath method.
  • FMS – Functional Movement System.
Biografija Nikole Sučevića Nikola Sučević

Moj koncept fizikalne terapije

Najviše sam ponosan na odnos koji kreiram sa svojim pacijentima i klijentima. Među Vama ima poznatih ličnosti, profesionalnih sportista, komšija, prijatelja i rođaka.

Trudim se da svima Vama uvek izađem u susret, razumem Vaše potrebe da budete bolje te Vas dodatno motivišem da neprestano radite na sebi. Sve u cilju povećanja vašeg opšteg zdravlja.

Vaš problem je za Vas ujedno i najveći, neretko me kontaktirate sa željom da Vam izađem u susret u najkraćem vremenskom roku. Vaša očekivanja su da u potpunosti otklonimo bolno stanje, posledicu povrede što u gotovo svakom slučaju i uspem.

Ponosim se svima Vama: mojim bivšim, sadašnjim i budućim pacijentima zato što i Vi meni dajete neophodnu želju, motivaciju i energiju koja mi je preko potrebna.

Jedni bez drugih ne možemo i zato treba da se potrudimo da nam terapijski period na dnevnom, nedeljnom i mesečnom nivou prođe što lakše i sa što manje stresa i negativnih emocija.

Ukoliko imate bilo kakvih nedoumica vezanih za vašu bolest ili stanje, budite slobodni da me kontaktirate kako bismo našli zajedničko rešenje. Hvala Vam!

Fgym - saradnik fizioterapeuta Nikole Sucevica Tim Co- saradnik fizioterapeuta Nikole Sucevica Maximum Effect - saradnik Fizioterapeuta Nikole Sucevica Kujka- saradnik fizioterapeuta Nikole Sucevica Beograd Chiper- saradnik fizioterapeuta Nikole Sucevica Beograd Dr. Stepić - saradnik fizioterapeuta Nikole Sucevica